Opskrifter
Jordbær Romanoff
Lørdag, 22. juni 2013af Redaktion
Skøn voksendessert med jordbær i Grand Marnier lage
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/juni/uge-25/mad/25-jordbaer-romanoff-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til jordbær Romanoff
(4 pers.)
500 g jordbær
Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier
Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde til jordbær Romanoff
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.
Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Lad dig inspirere af vores mange lækre opskrifter med jordbær og rarbarber her!
Vi elsker jordbær og rabarber!